Ervaringen met het Hormoon Balance Programma

De resultaten van het Hormoon/Metabolicic Balans Programma zijn buiten het verwachte gewichtsverlies en hormoonbalans, zeer uitlopend en soms verrassend. Er zijn duizenden positieve ervaringen te vinden van deelnemers. Hieronder een aantal reacties van deelnemers uit ons facebook groep met hun ervaringen met het Metabolic Balance programma. De verbeteringen van klachten, klachten die helemaal zijn verdwenen en hoeveel en snel ze gewicht verliezen.

Lees de uitdagingen en overwinningen in de groep. Een geweldige ondersteunende community die laten zien dat wanneer je je gezondheid in eigen handen neemt, je gewicht permanent reguleert, je klachten verminderen of verdwijnen, energieker wordt en meer zelfvertrouwen opbouwt.

  • VermoeidheidSanté Hormoonbalans
  • Overgewicht
  • Overgangsklachten
  • Buik- en darmklachten
  • Allergieën
  • Fibromyalgie
  • Gewrichtsklachten
  • Migraine
  • Stijfheid
  • Spastische slokdarm
  • jo-jo-en
  • Maagklachten
  • Dwangmatig eetgedrag
  • Te hoge BMI, hoge bloedsuiker, hoge hartslag enz.
  • Colitis
  • Ziekte van Crohn en
  • Diabetes type 2
  • En de lijst kan nog veeeeeel langer!

Eigenlijk is het heel logisch dat de klachten die ontstaan door voeding ( en dat zijn de meeste) oplossen op het moment dat je gaat eten wat jouw lichaam nodig heeft. Zelfs klachten die worden veroorzaakt door je genen, kunnen met voeding en leefstijl en soms wat extra voedingstoffen verbeteren en/of verdwijnen.

Ik garandeer je dat ook jij je beter gaat voelen, wat de klachten ook zijn. Deel met ons ook jou ervaring zodat anderen ook van jou mogen leren hoe zij weer 100% controle krijgen over hun lichaam, hun dromen kunnen verwezenlijken en fit en vitaal oud mogen worden.

Gezondheid doen we samen.

Wilt je weten hoe het precies werkt en wat het Programma voor jou kan betekenen? Kom dan naar de GRATIS  en vrijblijvende informatieavond waar je ons en kandidaten kan ontmoeten die ervaring deskundig zijn. Of maak een GRATIS intake gesprek belafspraak om te bespreken of het wat voor jou is

maak een GRATIS intake belafspraak >>>

Of, vul het contact formulier in onderaan deze pagina, dan nemen wij binnen 24 uur contact op voor uw vragen.

Onderstaande opmerkingen kunnen allemaal in de Metabolic Balance Deelnemers Facebook groep gevonden worden. Naast de ervaringen worden er ook vele recepten gedeeld, steun en advies bij vragen bij de goede en minder goede momenten. Een kleine greep uit de duizenden reacties van deze superactieve leuke groep.

Friday September 27th, 2019/ervaringen met het Metabolic Balance programma

Yeeeaaah, de 1e 10 kilo’s zijn er af, en zoals ik al eerder melde kon ik al na één week stoppen met spuiten voor diabetes, én dinsdag heb ik gehoord in de praktijkondersteuner dat ik ook geen medicatie meer hoef te gaan gebruiken, en zowel
mijn cholesterol als alle andere waarden zijn verbeterd, dank je wel voor je fantastische lieve ondersteuning


Wednesday September 25th, 2019/ervaringen met het Metabolic Balance programma

Waar denk je aan vraagt fb? Nou ik wil wel een succesje delen. Na bijna tien jaar medicijnen te slikken tegen diabetes ga ik vandaag stoppen. In een periode van negen maanden van bijna aan de maximale dosering naar niet meer slikken.
Natuurlijk deed ik dit niet alleen, maar met deze methode onder fantastische begeleiding. Wat voeding kan doen!


Saturday September 14th, 2019/ervaringen met het Metabolic Balance programma

Positieve berichten, leuk om te delen!!!! MB heeft mijn leven verbeterd, elke week wel een goeie sjoemel dan hou ik het goed vol. Ik ben echt dankbaar en blij met mijn levensplan. Kwaliteit van leven enorm verbetert: – geen hormoonschommelingen meer die mijn leven beïnvloeden, echt balans – geen nacht zweten – helder in mijn hoofd, beter geheugen – uitgerust wakker worden na een goede nachtrust – veel rustiger en relaxter zijn, misschien ook dat ik
ouder wordt – huid en haren zien en voelen  gezonder – veel gewicht verloren waardoor ik zelfverzekerder ben geworden En dan nog kleine veranderingen die door MB het leven aangenamer maken. Dus voor mij echt een geschenk om met
MB ontdekt te hebben. Ik wens jullie ook dit geluk.


Friday September 13th, 2019/ervaringen met het Metabolic Balance programma

Gisteren begonnen met mb voorbereidingsfase, ben erg gemotiveerd. Ik heb MS en ben dus ook vaak moe ik hoop hiermee ook een betere versie van mezelf neer te zetten met de nodige kilo’s (+-20KG) ERAF. dan nadert je dag van
beginnen en dan heb je echt even zoiets van en nu. Hier hele leuke ideeën voorbij zien komen en na wat googlen werd dit het resultaat… Een salade van pompoen en wortel uit de oven met avocado, spinazie rode kool en komkommer dit alles gekruid en met een beetje balsamico azijn. Genoeg gemaakt om een paar keer van te kunnen eten. Ik hoop dat ik het zo goed heb gedaan, nog een beetje inkomen maar het smaakt heerlijk!


Friday September 6th, 2019/ervaringen met het Metabolic Balance programma

Goedemorgen, Na een tijd weg te zijn geweest nu weer iets actiever op de site! Na de vakantie 3 kilo erbij en die moeten er natuurlijk weer af! Dus mij programma weer opgepakt zonder detox! En het gaat weer goed gelukkig sinds maandag bezig en weer 1,6 kilo lichter Voor de beginner ik ben in  maart 2018 begonnen en juli 2018 mij doel 15 kilo lichter! En nog steeds tevreden merk dat /ik op sommige momenten mij plan weer wat strenger op moet pakken zonder gesjoemel en dan gaan de   kilo’s er weer vrij vlot af! Dus hou vol het is echt een super goed programma in het begin wel lastig
maar heb de bloemkool ontdekt hier kun je zo veel mee maken! Bloemkool pizza echt een aanrader  en bloemkool huzarensalade.


Tuesday August 20th, 2019/ervaringen met het Metabolic Balance programma

Nu 6 weken bezig met Metabolic Balance en zo goed als 8 kg kwijt. Ik heb in die 6 weken zelfs een week vakantie gehad waarbij ik de ontbijten en lunches volgens MB heb gedaan en met het avondeten af en toe sjoemelen en in de avonden
bij het kampvuur wel eens een paar borreltjes genomen en in de hele week 2 ijsjes gegeten. Die week niets afgevallen, maar ook niets bijgekomen gelukkig! Bevalt nog steeds prima. Ik ben erg blij!


Monday August 19th, 2019/ervaringen met het Metabolic Balance programma

Vandaag zit de eerste week erop en ruim 3,5 kilo lichter !  Bedankt voor al jullie voorbeeld maaltijden


Thursday August 15th, 2019/ervaringen met het Metabolic Balance programma

Wat is MB toch een heerlijk concept! Heerlijk eten, geen honger maar toch af kunnen vallen en je lekkerder voelen ♡ Vanavond hadden wij Kip Hawai met Ananas. (frietjes uit airfryer erbij). Zeker een aanrader. ▪ zie recept in de
opmerkingen ▪


Thursday August 8th, 2019/ervaringen met het Metabolic Balance programma

Bijna 23 kilo lichter… kledingkast opgeruimd en meer dan de helft gedoneerd. Wil nog 2kg er af hebben dan zit ik onder de 80


Saturday August 3rd, 2019/ervaringen met het Metabolic Balance programma

16 kg afgevallen in 3 maanden met Metabolic Balance. Nog 10 kg te gaan maar right on track


Thursday July 4th, 2019/ervaringen met het Metabolic Balance programma

Ik ben in 9 weken 10 kilo afgevallen. Ook m’n dipjes gehad en heeeeel soms gesmokkeld. Maar voel wel heel goed, dat m’n lijf rustiger is, dat ik dus lekkerder in m’n vel zit en me dus een stuk beter voel!! Nu doorstarten om nog 7 kg kwijt te raken.


Vandaag bij mijn jne consulente geweest. Ik ben inmiddels 7 kilo kwijt. Nog 2 kilo en dan zit ik op mijn ideale gewicht! Ik weet inmiddels prima hoe te combineren. Ik zit al in fase 4, want eigenlijk is het zo al goed met 63 kilo en 22.9 BMI. Ik eet ook zaken buiten mijn lijst, en de porties zijn groter.

Daarom post ik niet meer zoveel, want ik weet dat fase 2 en 3 heel lastig zijn, en je veel minder mag. Toch blijft het voedingsplan mijn basis, dat blijf ik trouw. Het is meer dan 10 jaar geleden dat ik in maat 36 paste, dus dat succes wilde ik graag delen met jullie, m.b strijders. Binnenkort lekker aneren met mijn nieuwe jurk in Valencia!


Thursday July 4th, 2019/ervaringen met het Metabolic Balance programma

Op 300 gram na ben ik 10 kg kwijt. En nog veel jner is dat ik gisteren constateerde dat ik van bovenkleding van maat 48/50 naar maat 44 ben gegaan. Bij rok en broek ging ik van 46 naar 44. Wat een plezier om kleding te passen. En ik ga
gemotiveerd en met plezier door!


Hoe werkt het Metabolic Balance programma? —>>>

Mijn hoofddoel om te starten met MB is om de medicijnen tegen diabetes kwijt te raken. Op 21 januari ben ik gestart en na twee maanden was ik de helft al kwijt. Vandaag het goede nieuws dat ik weer kan halveren. En hoogstwaarschijnlijk kan ik in september zonder methformine door het leven! Geweldig blij en dank voor de ontzettend goede en prettige begeleiding. En , wat een goede tip om te starten met dit programma! #voorhetleven #goedtedoen #geeftrust


Tuesday June 11th, 2019/ervaringen met het Metabolic Balance programma

Even een geluksmomentje! ̀ ̀ ̀ Dit was mijn lievelingsjasje, wat ik allaaaaaang niet meer paste. Samen met andere kleding maat 38 in een doos gestopt, om afstand van te doen. Nou, niet meer dus…alles wat er in zit pas ik weer, en hoe! En dat na (bijna) 1 maand M.B… Dit zijn de momenten waarop het afzien wordt beloond!


Monday June 10th, 2019/ervaringen met het Metabolic Balance programma

Meetdag na 2 weken strenge fase: -1,4 deze week, -6,6 kg in totaal! ϼҪڀ Ik ga nog even door in fase 2, maar dan met olie (lijnzaad- en kokos) en sporten. Ik heb niet echt honger, af en toe wel zin in iets anders dan alleen water of munt- of gemberthee. De cola zero ziet er soms heel aantrekkelijk uit- dat dronk ik echt heel veel, maar ik wil er nu zo lang
mogelijk vandaan blijven (het is natuurlijk niet bepaald gezond). Oh, en deze week ga ik de mandelade eens proberen!


Friday June 7th, 2019/ervaringen met het Metabolic Balance programma

Heppie de peppie! Afgelopen woensdag was het 3 weken geleden dat ik begon met M.B. Enigzins sceptisch, want of het ook bij mij zo goed zou werken betwijfelde ik. Ik at namelijk al supergezond, sportte en gebruikte weinig suiker.

Toch kon ik wel wat aanpassen, bleek al snel. Met name het vele fruit wat ik tussendoor at. Na ruim 3 weken ben ik 5.5 kilo kwijt, en ook wat cm minder op buik en heupen. Ik pas weer in al mijn maatjes 38, en voel me daardoor weer een stuk dunner in mijn vel! Het valt echt niet altijd mee, maar ik weet wat ik wel en niet kan eten, en hoe ik goede combinaties maak. En daarbij mag ik nu iets losser zijn, want nog maar 4 kilo te gaan tot ik weer ben wie ik was, voor die rottige overgangskilo’s waardoor ik uit mijn broeken knapte. Ik ben weer baas over mijn lijf, een heerlijk gevoel!


Thursday May 30th, 2019/ervaringen met het Metabolic Balance programma

Op vakantie in Frankrijk en MB zit stevig in mijn systeem. Brood en wijn is van mijn vriend


Wednesday May 15th, 2019/ervaringen met het Metabolic Balance programma

Vanmorgen weer bij mijn coach geweest. Was de tweede meeting. Ik ben ruim 5 weken geleden gestart en inmiddels 9 kg kwijt, BMI naar 23,5, cm’s eraf op de plekken waar het eraf moest. Ik ben blij en voel me supergoed. Laat de zomer maar komen.

Hoe werkt het Metabolic Balance programma? —>>>

Saturday November 3rd, 2018/ervaringen met het Metabolic Balance programma

Wat heeft mb mij tot nog toe gebracht.. 2 jaar geleden diagnose fibromyalgie mogen ontvangen van de reumatoloog. Eindelijk had mijn moeheid/spierpijn/migraine/zenuwpijn een naam. Eindelijk geen gedoe meer op het werk, Jeetje ben je er al weer niet. Tja, ik ben ook wel eens moe, ik heb ook wel eens hoofdpijn,we zien je nooit meer… Nu had t beestje een naam en ineens was vrijwel iedereen heel meelevend.(apart altijd)

Gelukkig ben ik niet zo iemand die zich snel laat beïnvloeden door wat andere zeggen en ging ik gewoon door met wat ik altijd deed. Iedereen altijd helpen,ten koste van mijzelf! Mijzelf blijven, en de eer aan mijzelf houden. Ik heb vaak gezegd; ik kan er nog zo gezond uitzien aan de buitenkant, niemand weet wat er in iemand schuilt . Ik wilde van mijn klachten af of iig minder pijn hebben.

Alles heb ik aangepakt wat ik maar kon vinden en waar ik goede dingen over las. Heel veel hulp gehad bij Medinello (sint Maartenskliniek) echt een eye opener voor mijzelf. Toen kwam ik bij die lieve begeleider waar ik aps gevolgd heb en die mij voorstelde mb te gaan volgen. Vrijwel gelijk informatie opgezocht en een afspraak gemaakt.

Net zoals vele van jullie moeite gehad in het begin om alles te vinden, en balen dat je alles wat je lekker vind niet meer mag eten en af en toe nog foutjes (sjoemel) maak over eiwitten . Nu 8 weken later voel ik mijzelf fitter, mijn pds is vrijwel weg, soms met peper of vet is t weer feest, maar achو en zelfs heb ik weer de energie om thuis sport oefeningen te doen en 1x in de week aquabootcamp te beoefenen(ik heb al 2 jaar geen energie gehad om mijn sport te kunnen
beoefenen (kickboksen) uiteindelijk hoop ik dit wel weer te kunnen.

Mijn belangrijkste doel is geen hoofdpijn /migraine meer, dit is nog niet behaald maar wel op de goede weg! Ik was altijd sceptisch over voeding en klachten. Maar heb nu toch echt het gevoel dat ik daadwerkelijk iets gevonden heb waardoor ik misschien wel klachtenvrij ben na 8 jaar ellende en allerlei therapieën. (Jeetje wat een verhaal weer, maar toch wilde ik dit even delen ipv een foto van eten)


Saturday October 6th, 2018/ervaringen met het Metabolic Balance programma

Gisteren een echte wowie dag gehad. Ik woon en werk op onze boerderij, waar wij melkvee en opfokhennen hebben. Opfokhennen wil zeggen dat de kuikens als ze uit het ei komen, bij ons komen en wij verzorgen ze/voeden ze op tot ze 17 weken oud zijn. Daarna worden ze overgeplaatst naar een legpluimveehouder om daar eieren te leggen.

In mei gingen de vorige hennen weg en toen had ik zo’n last van mijn gewrichten knieën, rug, schouders dat ik niet mee kon helpen. Nu na bijna vier maand MB kon ik gisteren weer meehelpen. Ging gewoon weer goed. Helemaal happy.

En ‘s avonds ging ik even een paar nieuwe broeken kopen (alles zit te groot) en stond ik even voor de spiegel om te kijken of het goed zat, loopt er een vrouw voorbij en die zei: ja als je zo slank bent, staat alles goed. Nou dat hebben ze al dertig jaar niet mee gezegd!


Saturday May 11th, 2019/ervaringen met het Metabolic Balance programma

Vol verbazing vanochtend op de weegschaal, vorige week zaterdag MB weer opgepakt, vanochtend 74,7 kg! -3.9 kilo eraf, super blij maar gaat dit niet te hard? Ik ben wel trots dat het na meerdere pogingen nu toch weer gelukt is het op
te pakken, dat ik gisteren het gebak aan m’n neus voorbij heb laten gaan. Maar ben ook ‘bang’ voor de sociale momenten dit weekend, vandaag naar vrienden, we gaan gourmetten, morgen Moederdag.

Over 2 weken een lang weekend Italië met vriendinnen. Maar dat is pas over 2 weken. Als ik het tot die tijd volhoud hoef ik van mezelf niet zo op te letten in Italië. Als ik het daarna maar weer op pak! Fijn weekend allemaal en succes met alle eventuele verleidingen!


Thursday May 9th, 2019/ervaringen met het Metabolic Balance programma

Na 14 maanden MB met soms bloed,zweet en tranen, en vooral gevecht met mezelf en mijn emoties (ik blijf een emotie eter) vandaag 40 kg eraf!!!! Zo blij en ik wil nog gewoon doorgaan en het liefst er nog 30 af! Met een diepe buiging en
een grote dank naar mijn geweldige begeleider/coach Fijn dat je naast me staat in dit proces !

Ervaringen met het Metabolic Balance Programma

Amelie, 23 , een student met tal van voedingsintoleranties

Waarom bent u met dit voedingsprogramma begonnen?

Ik had geen alternatief. Ik kon slechts zes voedingsmiddelen eten die altijd van dezelfde fabrikant moesten zijn. Als ik dat niet deed, was mijn lichaam allergisch. Mijn overgewicht was mijn minste probleem.

Wat vond u van Metabolic Balance?

Ik heb altijd allergische reacties gehad. Deze varieerden van milde dysfagie tot anafylactische shock. Voor noodgevallen had ik verschillende medicijnen en instructies van de arts.

Waarom Metabolic Balance®?

Het is een persoonlijk voedingsprogramma gebaseerd op mijn bloedwaardes en medische analyse. Dit leek mij de manier om mijn allergische reacties op bepaalde voedingsmiddelen te stoppen en uitroeien.

Hoe was het in het programma?

In het begin was het angstig. Ik had veel voedsel op mijn dieetplan waarvan ik wist dat ik deze niet kon eten. Er waren z. B. veel fruit. In het begin at ik alleen papaja. Pas toen ik realiseerde dat ik geen krampen kreeg, begon ik alles volgens het plan te eten. Dat was ongelooflijk lekker. En trouwens, ik ben ook afgevallen.

Wat is uw grootste verandering sinds Metabolic Balance®?

Wat ik eet! Ondertussen heb ik een kookblog, was ik in een kookprogramma op televisie en heb ik daar een normale maaltijd bereid. Ik heb honderden recepten ontwikkeld waar ik erg blij mee ben.

Petra, 40 jaar – toestand na een beroerte met slaapstoornissen en atopische dermatitis

Waarom bent u met dit programma begonnen?

Eind november 2010 had ik een beroerte in mijn rechterarm. Specifiek, een arteriële occlusie. Panic! Spoedoperatie! In die tijd woog ik 80 kilo, met 1,68 en kledingmaat 42/44 en ik rookte.

Wat vond u van Metabolic Balance®?

Ik heb neurodermatitis. Tot de beroerte was het nauwelijks mogelijk voor mij om de nacht door te slapen. Het was bijna ondraaglijk. Ik was vier of vijf keer per jaar met ziekteverlof – geen leuk leven. Overigens was ik nooit echt slank.

Waarom Metabolic Balance®?

Mijn vriendin had me erover verteld. Ik zocht op het internet een gecertificeerde behandelaar in mijn omgeving. Ik hield van de individuele benadering met bloedafname en zorg.

Hoe was het in het programma?

Na een week was ik 3,4 pond lichter en kon ik weer doorslapen.

Ik wilde graag 12 kilogram afvallen, maar heel ongelofelijk ben ik nu al 23 kilo kwijt! Ik heb mijn nieuwe gewicht al in oktober 2011 bereikt en ben nu nog steeds een maatje 36! Ik ben een totaal nieuwe persoon, natuurlijk, uiterlijk, en veel van mijn klanten herkennen me niet meer – erg grappig!

Wat is je grootste verandering sinds Metabolic Balance®?

Ik rijd regelmatig op mijn mountainbike met mijn vriendje en ik ben niet langer de “lamme eend” die altijd achterblijft. Ik heb mezelf laten analyseren in de sportschool: mijn biologische leeftijd is 24 !!!

Mijn exceem is helemaal verdwenen,  en weet nu beter welke voedingsmiddelen niet goed voor mij zijn.

Michael, 32 jaar – hij heeft ongeveer 67 pond verloren

Waarom bent u met dit programma begonnen?

Ik was te dik. In maart 2010 was ik 160 kilo! Zo kon het niet doorgaan. Mijn doel was om binnen een half jaar 50 kilo af te vallen. Wat moet ik zeggen? Ik heb het gedaan!

Wat vond u van Metabolic Balance®?

Eerlijk gezegd sloot ik mijn ogen voor alle gewichtsgerelateerde beperkingen en besefte ik niet hoe “ziek”  ik was. Pas toen ik begon af te vallen en het leven een stuk eenvoudiger werd, werd ik me hiervan bewust.

Traplopen is een groot verschil tussen toen en nu. Ik had niet veel adem voorheen en voel me nu veel beter.

Waarom Metabolic Balance®?

Ik ben iemand die duidelijke richtlijnen nodig heeft om te volharden. De exacte hoeveelheden in het plan komen hier goed van pas. Een vriend van mij had het programma een paar jaar eerder gedaan en had aanzienlijk succes. Ik keek ernaar en wist meteen: dat is het juiste voor mij.

Hoe was het in het programma??

Na de eerste ontgifting, toen ik een beetje uitgeput was, ging het prima. En hoewel ik vrij professioneel betrokken ben als makelaar, was er geen probleem me aan het voedingsplan te houden. Je kunt iets meenemen of gewoon een lunch bestellen, zoals gepland.

Wat is uw grootste verandering sinds Metabolic Balance®?

Dat is absoluut het nieuwe lichaamsgevoel dat gepaard gaat met zwaar gewichtsverlies. Ik heb veel meer energie en voel me geweldig. Tegelijkertijd werd ik een jonge man naar wie ik graag in de spiegel kijk. Ik hou van mijn nieuwe zelf en ben gelukkig.

Gerhard, 65, heeft zijn gezondheid aanzienlijk verbeterd.

Waarom bent u met dit programma begonnen?

Omdat ik al vele jaren te zwaar was, had ik al vele diëten geprobeerd. Viel wel af maar wanneer ik gewoon ging eten zat het er zo weer aan, én meer! Met Metabolic Balance heb ik een manier gevonden om gezond blijvend af te vallen en te genieten van mijn nieuwe gewicht.

Wat vond u van Metabolic Balance®?

Hypertensie, chronische reflux oesophagitis en nachtelijk zweten waren gemeengoed. Een aandoening waaraan ik gewend was geraakt, maar die uiteindelijk tot aanzienlijke beperkingen leidde.

Waarom Metabolic Balance®?

Het leek een heel logisch klinkend dieet en ik was 100 procent overtuigd van het concept.

Hoe was het in het programma?

Super! Met een kleine organisatie paste het ook goed in mijn toenmalige actieve leven.

Wat is uw grootste verandering sinds Metabolic Balance®?

Ik was in staat om mijn anti-reflux medicijnen volledig te staken en die op hypertensie drastisch te verminderen. Bovendien zweet ik niet meer en voel ik me fitter dan ooit. Ik draag twee kledingmaten kleinere kleding en dus veel modernere kleding en heb 100 procent kwaliteit van leven gekregen waar ik heel erg blij mee ben.

Marilu, 55 jaar oud – van maat 44/46 tot 38/40

Waarom bent u met dit programma begonnen?

Ik draag al vele jaren maat 44/46 en probeerde constant af te vallen. Maar het was me nooit gelukt om mijn verminderde gewicht gedurende een lange periode te behouden. Metabolic Balance heeft me geleerd hoe gemakkelijk het is om trouw te zijn aan jezelf.

Wat vond u van Metabolic Balance®?

Ik had nooit verwacht dat ik maat 38 weer zou dragen, vooral niet rond de menopauze waar ik mee worstelde.

Waarom Metabolic Balance®?

Ik wilde weten hoe ik gezond oud kan worden. Ik ben het waard om voor mezelf te zorgen. Drie keer per dag besteed ik liefdevol mijn tijd aan het onderwerp “mezelf goed voeden” en bewust een maaltijd bereiden waar ik zin in heb, die me gelukkig en vol maakt.

Hoe was het in het programma?

De eerste paar weken van snel gewichtsverlies in combinatie met goed welzijn maakten indruk op mij en wekten een nieuw gevoel van leven in mij.

Wat is uw grootste verandering sinds Metabolic Balance?

Mijn bevinding: na het veranderen van het dieet met Metabolic Balance, dacht ik eigenlijk maar drie keer per dag aan mijn eten. De tijden tussen ontbijt en lunch of lunch en diner waren vrij van eten en de beslissing “Kan ik nu genieten van een lekkernij of liever niet?” Wat een opluchting! Ik had plotseling veel meer vrijheid en nieuwe energie.

Drie keer per dag iets lekkers uit de natuurlijke keuken en met plezier eten heeft een zeer positief effect op mijn gezondheid.

Wilt je weten hoe het precies werkt en wat het Programma voor jou kan betekenen? Kom dan naar de GRATIS  en vrijblijvende informatieavond waar je ons en kandidaten kan ontmoeten die ervaring deskundig zijn. Of maak een GRATIS intake gesprek belafspraak om te bespreken of het wat voor jou is

maak een GRATIS intake belafspraak >>>

Of, vul het contact formulier in onderaan deze pagina, dan nemen wij binnen 24 uur contact op voor uw vragen.

Vraag volledig GRATIS een kennismaking gesprek aan

Santé Healthcare

Amersfoort (provincie Utrecht)

06-22998983
info@sante.healthcare

De praktijk is gevestigd in het paramedisch centrum Amersfoort Noord, Centrum voor Therapie en Coaching.

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je mij bellen, mailen of het contactformulier invullen. Ik beantwoord je vragen binnen 24 uur.

Heb je vragen of twijfels naar aanleiding van de informatie op mijn website? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Woon je niet in de buurt van de Praktijk, maar wil je wel graag door mij  begeleid worden? Dan is online begeleiding mogelijk! Via Skype bied ik jou individuele begeleiding op maat.